Menu

TAK FOR ENDNU EN FANTASTISK HYGGELIG FODBOLDSKOLE

image
10. august 2021 kl. 18:56
Vi holder fodboldskole igen i uge 31 i 2022 – og vi GLÆDER os allerede – SÆT KRYDS i kalenderen!
Se her billeder fra torsdag og fredag. Der er fx holdbillede af Miniskolen, da børnene fik is fra Sparekassen Vendsyssel, nogle af de fantastiske caféhjælpere – store som små, afslutning med terrasseindvielse og Gadefodbold 👍😎.
Stort tillykke til Griegsvej med 1. pladsen i Årets Gadefodboldturnering! Kollo United blev nummer 2 – skarpt efterfuldt af Schubertsvej. Lad os få endnu flere hold med næste år – det var super sjovt! Nu er vi i gang med en hyggelig tradition i RIF. 😄⚽
Vi har haft en fantastisk uge på FC Beton Soccer Camp 2021 med 152 børn, 20 herlige instruktører og assistenter og 50 skønne frivillige!
Der har været masser af træning med fodbold, kampe, leg og hygge. Der har været målmandstræning for de børn, der havde lyst til det og besøg fra Fortuna Hjørring af Signe og Mathilde Carstens, hvor de hilste på spillerne. De kommer fra vores klub og nu er professionelle fodboldspillere.
Ingen fodboldskole uden en masse forældre, der prioriterer at give en hånd med. Der er 50 frivillige forældre, søskende og bedsteforældre, som har hjulpet med at gøre denne fodboldskole mulig. Tusind, tusind tak til jer hver og en – det betyder utroligt meget, I hjælper med!
Tusind tak til vores mange søde og dygtige instruktører og assistenter. Vi er rigtigt stolte af, at så mange unge mennesker og også fra vores Herrer Senior og Dame Senior hold tager sig tid til at være en del af fodboldskolen.
Jeg vil gerne sige en særlig tak til Fodboldskoleledelsen:
Tine Lass Klitgaard, forældre til en på U9 – koordinering af bemanding
Britta Skibsted Fagermo, forældre til en på U11 Piger og U13 Drenge – overordnet ansvar Café RIF og Tombola
Jeanett Grods, forældre til en på U11 Piger og U13 Drenge – Café RIF og forplejning
Michael Kristensen, forældre til en på U13 og U15 Drenge – koordinering med Sport24 om bestilling af tøj og bolde og tilmeldinger
Mike Winther, tidligere træner og nuværende bogholder i klubben - bogholder
Sebastian Hamann Søndergaard, Jacob Gertsen og Johan Skytte Smorawski, der både er trænere i klubben for U15 Drenge og Sebastian og Johan spiller på vores Herrer Senior hold – Rekruttering af instruktører, kontrakter og Sebastian stod også for Gadefodbold og kontakt til Fortuna Hjørring. 👍
Jeg selv stod for overordnet koordinering, PR og sponsorkontakter og var Fodboldskoleleder i år.
Også stor tak til Michael Kjær-Mortensen for grafisk arbejde 🙏.
Tusind tak for godt og hyggeligt samarbejde til alle!
Dernæst vil vi også sige mange, mange tak til vores sponsorer:
- FC Beton – vores hovedsponsor
- Tak til SPORT 24, Adidas og Select for godt samarbejde omkring fodboldskoletøj og bolde
- Tak for is til alle børnene torsdag fra Sparekassen Vendsyssel
- Tak for gratis sodavand i onsdags fra Carlsberg Sport
- Tak til Nadias, Købmanden i Sønderholm og REMA 1000 Frejlev for godt samarbejde omkring forplejningen
- Tak til Lone Brunø fra Images4u for at tage vores officielle fodboldskolebillede og billeder til afslutningsarrangementet
- Og tak til udlejningssoundbox.dk for lån af mikrofon og soundbox.
Kæmpe tak til de mange sponsorer, der til sammen har givet over 150 gaver og tusind tak til Britta Skibsted Fagermo, Carina Boelsmand, Jeanette Pagh Emmanuelsen og Emilie Routledge for at få den til at ske.
Vi regner med at overskuddet i år for fodboldskolen bliver 25-30.000 kroner som bruges næste år på at sende børnene på fodboldture.
Og så lige et par ord til alle voksne, der forhåbentligt læser med her:
En ny sæson står for døren. Tusind tak for jeres opbakning til klubben. Vi kalder os for Verdens Hyggeligste Fodboldklub, og det kan vi kun være, fordi alle vi voksne hjælper med stort som småt i klubben i løbet af året.
Vi er en breddeklub, der er styret af og dybt afhængige af forældre, der vil være med til at sikre, vi har en attraktiv fodboldklub her i området.
Vi er forældre lige som I, os der sidder frivilligt i Bestyrelsen og Ledergruppen, så vi er dybt afhængige af jer andre forældre, og vi forventer, at I også byder ind på skrift, når I kan, når der er opgaver omkring jeres hold, der skal fordeles. Vi kan kun have en fodboldklub, hvis vi løfter i flok. Så tak, når I hjælper jeres årgangskoordinator med at løse alle de små opgaver, der er om jeres børns hold, og når I fx stiller op som frivillige til fodboldskolen, juletræssalg og i Café RIF.
Hold jer meget gerne orienteret i klubbens nyhedsbrev, facebook og instagram.
Vi ses i Verdens Hyggeligste Fodboldklub!
Fodboldhilsen
Johanne Bugge, formand