Menu

Vi har brug for din hjælp

image
21. november 2018 kl. 19:58

Kære medlemmer, 

Vi står i RIF FODBOLD overfor en større afgang i bestyrelse og forskellige udvalgsposter. Flere af bestyrelses- og udvalgsmedlemmerne har været med i nær 15 år og har ikke længere børn i klubben. Det er derfor helt naturligt at takke af, når der i april afvikles generalforsamling.

Men allerede nu mangler RIF FODBOLD helt akut en koordinator for driftudvalget (se opgavebeskrivelse længere nede) fra starten af det nye år. Ligeledes mangler vi akut en koordinator for aktivitetsudvalget, der bl.a. står for afvikling af standerhejsning og sommerafslutning for klubbens mange medlemmer.

Der er mange store og små opgaver i RIF FODBOLD, som løses af bestyrelse- og udvalgsmedlemmer, som umiddelbart ikke er så synlige, men som er helt nødvendige for, at der er bolde og udstyr til træning, hold er tilmeldt turnering, indkrævning af kontingent, så der er økonomi til at drive foreningen, samt at der er kridtet op til træning og kamp. Alt sammen for at trænerne kan koncentrere sig om at lave god træning for RIF FODBOLDs medlemmer.

De skitserede opgaver i PDF format med opgaveoversigter ses her i bunden af siden, kan sagtens deles mellem flere. Så spørg naboen, kollegaen, vennen om I ikke skal løfte en opgave sammen. At være frivillig i RIF fodbold giver et unikt netværk og ofte venskab, der kan være livslangt.

Vi synes, at RIF FODBOLD trænger til nyt blod, nye tanker, idéer og visioner, hvorfor vi indbyder alle til at deltage i klubbens arbejde. De fleste opgaver kræver absolut ingen fodboldviden – blot en vilje til at tage ansvar, hjælpe til og et ønske om en masse fantastiske oplevelser i et unikt fællesskab.

Vi vil gerne understrege alvoren af den potentielle konsekvens af den kommende tids manglende frivillige hænder, såfremt nye kræfter ikke kan findes til at træde til. At få løst opgaverne er bydende nødvendigt for at kunne drive RIF FODBOLD.

Der ydes godtgørelse inden for gældende rammer til alle opgaver.


Skriv til Formand Evald Lange på el@frejlev-skole.dk eller Sekretær Thomas Horskjær på horskjaer@mail.dk snarest muligt for at høre nærmere og aftale en uforpligtigende samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlige hilsner
Bestyrelsen og udvalg i RIF fodbold

 

 

St. Restrup IF søger nye frivillige til diverse opgaver

Opgavebetegnelser til manglende poster (Åbner i PDF-format):- Driftansvarlig pr. 01.01.2019

- Koordinator til aktivitetsudvalget pr. 01.01.2019

- Formand til bestyrelsen pr. 01.05.19

- Kasserer til bestyrelsen pr. 01.05.2019

- Sekretær til bestyrelsen pr. 01.05.19

- Medlem til Sportsudvalget pr. 01.08.2019

- Menigt medlem af bestyrelsen pr. 01.05.2019
Forefaldende opgaver og deltagelse i 10 årlige bestyrelsesmøder

Træner for klubbens 2. hold som pt. spiller i serie 5

 

Skriv til Formand Evald Lange på el@frejlev-skole.dk eller Sekretær Thomas Horskjær på horskjaer@mail.dk snarest muligt for at høre nærmere og aftale en uforpligtigende samtale.