Menu

Dameseniorfodbold er skudt igang

image
15. oktober 2020 kl. 15:02

Dameseniorfodbold er skudt igang
- flere spillere er velkomne på grønsværen
 
I august blev dameseniortræningen sparket i gang. Der møder 8-14 spillere frem til træning hver torsdag i tidsrummet 19-20. Ifølge Karina Raunsmed startes der ud med opvarmning, og så spilles der kamp til sidst i træningen med blandede hold f.eks. “unge” vs. “gamle”. Der er allerede nu en spirende tanke om, at RIF vil tilmelde et 7-mandshold i foråret 2021. Det ville være skønt efter nogle år uden et dameseniorhold i klubben.
 
Selv om holdet er forholdsvis nyt, er der en god stemning og holdånd. Efter de første par træninger blev der mulighed for en hyggelig 3. halvleg med kage, sodavand eller en øl, hvor snakken hurtigt gik på et socialt arrangement uden for fodboldbanerne.
 
Fællesskabet er efter sigende fantastisk, og de fleste spillere kommer til træning hver gang, da de ikke kan undvære spillet og sammenholdet.
 
Træningen er åben for alle de damer/kvinder/unge piger, som har lyst til at spille fodbold uanset niveau og træningsform. Så find fodboldstøvlerne frem og smut ind på facebooksiden RIF Fodbold Damesenior. Der er altid plads til en til 😊
https://www.facebook.com/groups/2342905815964459